Bedrijfsreiniging

Zakelijk laten reinigen?

JL Meubelreiniging komt ook bij u op locatie langs voor uw kantoormeubilair, bedrijfsauto’s, hotelbedden, etc.! Wilt u zakelijk laten reinigen? Neem contact op met ons!

Vlek in bank laten reinigen
Tapijt laten reinigen

Werkruimte laten reinigen

Een frisse werkruimte

Wij zorgen ervoor dat de meubels in uw pand schoon zijn. Niet alleen voor uw klanten, maar ook voor uw medewerkers is het belangrijk dat de meubels gereinigd worden en er schoon uitziet. Zo voorkomt u gezondheidsklachten en ziet uw pand er professioneel uit.

Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaakonderhoud van bedrijfsmeubels. Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig en staan altijd klaar om uw meubels optimaal schoon te maken. Bent u benieuwd naar onze diensten en prijzen? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsauto’s laten reinigen

Bedrijfsauto’s

Iedereen vind het fijn om in een frisse en schone auto te zitten, uw medewerkers ook. Zij spenderen veel tijd in deze bedrijfsauto’s. Hierdoor ontstaat na vele ritten ophopend vuil, wat zich kan ontwikkelen in schimmel. Bacteriën, allergenen, schimmels en stofmijten blijven overleven in de stof van de auto als deze niet wordt gereinigd. Dit verkort de levensduur van de autostoelen. Laat uw auto-interieur dus niet te lang ongeschoond.

JL Meubelreiniging reinigt bedrijfsauto’s. Voor zakelijke klanten wordt er een speciaal pakket samengesteld met reinigingsplannen voor elke bedrijfsauto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Heeft u bedrijfsauto’s die een tijdje niet gereinigd zijn? Neem contact op!

 

 

 

auto laten reinigen
Vlek in bank laten reinigen
Theater stoelen bioscoop stoelen laten reinigen

Stoelen laten reinigen

Bioscoop- of theaterstoelen laten reinigen

Bioscoop-/theaterstoelen worden erg vaak gebruikt. Ook de kerk en de schouwburg hebben stoelen die gebruikt worden door bezoekers. Verschillende mensen nemen voortdurend plaats op deze stoelen, waardoor veel vuil opgehoopt wordt binnen een korte tijd. Frisse, comfortabele en mooie stoelen vormen een onderdeel van de plezierige ervaring waar de bezoekers voor komen. Ook verkorten zand, bacteriën en grofvuil dramatisch de levensduur van uw stoffen stoelen. Hierdoor is een reiniging van de stoelen erg belangrijk!

De mate van vuil in de stoelen is makkelijk over het hoofd te zien, maar is van hoog belang voor de ervaring van de klant. Een schone stoel wordt niet gauw opgemerkt, maar een vieze stoel wel! Een reiniging voorkomt dat bacteriën, allergenen, schimmels en stofmijten overleven in de stof.

Wij bieden u een complete reiniging van uw stoelen of een uw selectie van stoelen. JL Meubelreiniging is gespecialiseerd in het reinigen van meubelstof voor u en uw klant! Geïnteresseerd? Neem contact op!