Tapijt laten reinigen

In één ogenblik.

Wilt u uw tapijt laten reinigen door een expert? Dat kan! Wij verwijderen vlekken en maken uw tapijt vrij van stof, huisstofmijten, allergenen, pollen en geur. Bereken uw prijs in 30 seconden!

Tapijt laten reinigen
Z

Gratis & vrijblijvende offerte

Niet goed geld terug!

Vriendelijk & professioneel personeel

Snel afspraak ingepland!

Vlek in bank laten reinigen
Tapijten laten reinigen

Mijn tapijt is vies

Tapijt toe aan een reiniging?

Hoe schoon is uw tapijt? Elke dag wordt uw tapijt belaagd met bacteriën van binnen en buiten. Daarom is het erg belangrijk dat er ééns in de zoveel tijd een dieptereiniging word uitgevoerd. Een goede reiniging van tapijten helpt stof, allergenen, pollen en huidschilfers van huisdieren en insecten te verwijderen die zich in de vezels van uw tapijt kunnen verstoppen. Tegelijk zullen de oude kleuren van het tapijt weer naar boven komen, waardoor die weer zo goed als nieuw is!

Hoe krijgen wij uw tapijt weer schoon?

Hoe wij te werk gaan.

JL Meubel Reiniging heeft een schoonmaakproces ontwikkeld waarmee zij klanten erg tevreden heeft kunnen stellen. Dit proces gebruikt onder meer de reinigingsmiddelen van James. Het is van essentieel belang dat dit juist word gedaan. Met oog op het behouden van de textuur, kleur en kwaliteit van materiaal worden de meubels diep gereinigd. JL Meubel Reiniging geniet van het zien van een prachtig resultaat van uw tapijt!

1.

Voorbehandeling

Het proces begint met het opzuigen van stof, kruimels, dierenharen, etc. Vervolgens spuiten we het tapijt in met een reinigingsmiddel die we inwrijven en laten inwerken.

2.

Dieptereiniging

Na het inwerken vervolgt de diepe reiniging. Hiervoor wordt een sproei-/extractie machine gebruikt. Deze spuit het tapijt vèrder in met een reinigingsmiddel en zuigt het direct weer op samen met alle vuil & stoffen. Dit wordt vaak meerdere rondes tot het resultaat goed is.

3.

Coating

Na de diepe reiniging wordt het tapijt geïmpregneerd. Dit zorgt voor een beschermlaag tegen vuil & vocht waardoor de levensduur van de meubel wordt verlengd. Aan het eind van het proces wordt het tapijt verfrist met een interieur parfum.

tapijt goed onderhouden

Allergieën, astma en huiduitslag.

Uw tapijt is een van de belangrijkste meubelstukken in uw huis. Doordat iedereen er overeen loopt wordt het snel vuil. Een vuil tapijt kan een aantal problemen veroorzaken, zoals allergieën, astma en zelfs huiduitslag. Daarom is het belangrijk om uw tapijt zo schoon mogelijk te houden. Maar wat is de beste manier om dat te doen? Veel mensen denken dat ze hun tapijten zelf kunnen reinigen, dit kan, maar is niet altijd het geval. De beste manier om uw tapijt schoon te houden, is door een professionele tapijtreinigingsdienst in te schakelen. Er zijn namelijk wat voordelen aan het inschakelen van een professionele tapijtreinigingsservice.

Bank schoonmaken
Meubels laten reinigen

Tapijt professioneel laten reinigen

Bescherm uw tapijt tegen schade.

Als u veel geld heeft uitgegeven aan uw tapijt, wilt u het natuurlijk zo lang mogelijk schoon houden. Een goede manier om dat te doen, is door het eens in de zoveel tijd door een professional te laten reinigen. Als u uw tapijt zelf reinigt, bestaat er altijd het risico dat u het beschadigt. Dit kan gebeuren door het gebruik van de verkeerde reinigingsproducten of door het tapijt te hard te scrubben. Als u een professional inschakelt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij weten namelijk welke producten te gebruiken en hoe we uw tapijt moeten reinigen zonder het te beschadigen. Bent u geintereseerd en wilt u weer een schoon en fris tapijt? Vraag dan de gratis offerte aan.

Reviews

Wat vertellen onze klanten?

W.S.   

★★★★★

“….. “

4 augustus, 2022

D. Lagae

★★★★★

“….”

28 september, 2022

JL Meubelreiniging

Onze resultaten.

Meubels laten reinigen

Veel gestelde vragen over tapijten laten reinigen

Veel gestelde vragen.

Hoe reinigen jullie tapijten?

Onze professionele reinigingsmethode begint met een grondige inspectie van het tapijt om te bepalen welke methode het meest geschikt is. Vervolgens gebruiken we de meest geschikte technieken en producten om het tapijt grondig te reinigen, afhankelijk van het type tapijt, de stof en de mate van vervuiling.

Een van onze populairste methodes is het inzetten van de sproei-/extractie machine. Deze methode maakt gebruik van warm water en speciale reinigingsmiddelen om diep in de vezels van het tapijt te reinigen. Hierdoor worden vuil, stof en allergenen grondig verwijderd. Bovendien droogt deze methode snel, waardoor u snel weer gebruik kunt maken van uw tapijt.

Kunnen wij ook vlekken verwijderen?

Ja! Wij verwijderen ook vlekken. Mochten er vlekken of vuil in uw tapijt zitten, kunnen wij dit met onze reinigingstechnieken verwijderen. JL Meubelreiniging heeft een hoog slagingspercentage, in de meeste gevallen zijn de vlekken volledig verdwenen. Echter zijn niet alle vlekken volledig te verwijderen. 

Waarom moet je een tapijt regelmatig reinigen?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om je tapijt regelmatig te laten reinigen. De voornaamste redenen zijn hygiëne en de levensduur van je tapijt. Tapijten kunnen zich opbouwen met stof, haren, bacteriën en allerlei andere verontreinigingen. Door het regelmatig schoon te maken, vermindert u het risico op allergieën en gezondheidsproblemen. Daarnaast kunnen tapijten snel slijten als ze niet regelmatig schoongehouden worden. Door het regelmatig reinigen, verlengt u de levensduur van uw tapijt en houdt u het in een goede staat.

Hoe lang duurt het om mijn tapijt te laten reinigen?

Het precieze tijdsbestek voor het reinigen van een tapijt is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het tapijt en de mate van verontreiniging. In het algemeen duurt het reinigen van een matras tussen de 1 en 3 uur. Een normale reiniging kan snel klaar zijn het gaat alleen wat langer duren wanneer het tapijt erg vies is. Soms is het dan noodzakelijk om het reinigingsproces vaker te herhalen waardoor de reiniging langer kan duren.