Autobekleding laten reinigen

Uw autostoelen weer
helemaal schoon.

Iedereen houdt van een schone en frisse auto. De meesten van ons gaan dan ook regelmatig naar de wasstraat om de auto weer mooi te laten glimmen. Helaas kan het soms lastig zijn om het interieur goed schoon te krijgen. Gelukkig kunnen wij daar mee helpen! Bij ons kunt u uw autobekleding laten reinigen zodat het er weer uitziet als nieuw.

Vlek in bank laten reinigen
autobekleding laten reinigen

Auto interieur laten reinigen door professionals

Autostoelen toe aan een reiniging?

Een schone auto geeft de meeste mensen een prettiger gevoel tijdens het rijden. Het komt nou eenmaal soms voor dat je iets morst op de bekleding van je auto. Je wil deze vlek er graag uithalen alleen soms lukt dat niet. De auto moet dan professioneel gereinigd worden. Je autobekleding laten reinigen door een professional hoeft niet alleen als er een vlek in zit.

Soms is het ook gewoon fris om het interieur een keer goed te laten reinigen. Een autostoel bevat namelijk erg veel bacteriën. Elke auto is anders, ook de wensen zullen verschillen per klant, daarom hebben wij twee pakketten samen gesteld voor scherpe prijzen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Mocht geen pakket bij u passen? Neem dan gerust contact op en dan kijken we samen naar een oplossing!

ZILVER

59,95

Een snelle reiniging van uw autobekleding.

Stofzuigen

Shamponeren autobekleding

Shamponeren voetmatten

Impregneren bekleding

Ramen binnen- & buitenkant wassen

Dashboard & console reiniging

Kunststofvoeding: dashboard & deurpanelen

GOUD

99,95

Een gehele reiniging van uw auto met alle extra’s! Uw auto wordt gereinigd en verfrist!

Stofzuigen

Shamponeren autobekleding

Shamponeren voetmatten

Impregneren bekleding

Ramen binnen- & buitenkant wassen

Dashboard & console reiniging

Kunststofvoeding: dashboard & deurpanelen

Auto interieur reiniging

Uw auto weer zo goed als nieuw.

Zoekt u een bedrijf dat het interieur van uw auto weer helemaal schoon kan maken? Bij jlmeubelreiniging.nl bent u aan het juiste adres! Bij ons kunt u uw autobekleding laten reinigen op een professionele en effectieve manier. Wanneer u na de reiniging weer met uw auto rijdt, voelt uw auto als nieuw aan. Door onze jarenlange ervaring in het reinigen van auto-interieur weten we precies hoe we uw auto schoner dan ooit kunnen maken. We doen er alles aan om uw ervaring rond het reinigen van uw auto-interieurreiniging zo positief mogelijk voor u te maken. We luisteren daarom ook altijd graag naar uw verzoeken.

Bank schoonmaken
Meubels laten reinigen

Bekleding auto laten reinigen

Een schone auto rijdt fijner.

Waarom zou u ervoor kiezen om het interieur van uw auto schoon te maken? Je gebruikt je auto waarschijnlijk bijna elke dag, dus de kans is groot dat je iets hebt gemorst tijdens het eten of drinken in de auto, of per ongeluk wat vuil in de auto hebt gekregen. Dit kan leiden tot nare vlekken of geuren in de bekleding van uw auto. Bovendien kan de bekleding na verloop van tijd bacteriën gaan verzamelen – deze wordt tenslotte niet vaak schoongemaakt.

Door het interieur van uw auto schoon te maken, worden al deze vlekken en geuren verwijderd. De bekleding van uw auto is schoon, bacterievrij en ziet er als nieuw uit. Iets waar iedereen blij van wordt! Een schone auto, zowel van binnen als van buiten, zorgt voor een meer plezierige rit in het algemeen. Twijfel dus niet langer en laat JL Meubel Reiniging het interieur van uw auto reinigen! Onze professionals zorgen ervoor dat uw interieur eruitziet alsof u net een nieuwe auto heeft gekocht.

Kunststof reperatie dashboard

Waarom kunststofvoeding?

Kunststof onderdelen in uw auto interieur zoals het dashboard en (vaak ook) de deurpanelen worden na verloop van tijd aangetast. Vuil en UV stralingen zorgen ervoor dat het dashboard zijn oorspronkelijke kleur verliest en een mat uiterlijk achterlaat. Daarnaast droogt kunststof uit en kan dit gaan verkleuren als het niet verzorgd wordt. Belangrijk te weten is dat de kou en de zon het grootste effect heeft op de gezondheid van kunststof. Hierom is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan dit onderdeel van de auto. Kunstofvoeding heeft als resultaat dat het dashboard weer het oorspronkelijke uiterlijk en glans terugkrijgt en voortaan beschermd wordt voor UV stralen en de kou. Meer weten over kunsstofvoeding van een dashboard? Klik dan hier.

 

Dashboard beschermen

Auto interieur reinigen op locatie

Complete reiniging aan huis.

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in autobekleding laten reinigen maar heeft u geen zin om ergens naar toe te rijden? Dat komt dan goed uit want wij komen ook bij je thuis langs mocht je dat prettig vinden. De klant staat bij ons centraal. Afhankelijk van het gekozen pakket zullen er één of twee medewerkers langskomen. Deze vriendelijke specialisten hebben veel ervaring op gebied van auto interieur reiniging en maken alleen gebruik van de beste middelen zodat je auto weer fris wordt. Jouw auto gaat er na onze reiniging weer als nieuw uitzien én voelen. Hoelang de reiniging op locatie duurt ligt aan het pakket wat u kiest.

Bank schoonmaken
Meubels laten reinigen

Hoelang duurt een auto interieur reiniging?

Snel je auto laten reinigen door JL Meubel Reiniging.

Als we alleen de stoelen een dieptereiniging geven zijn we binnen een uur meestal weer weg. Dit ligt er natuurlijk wel aan hoeveel vlekken er in uw stoelen zitten. Als u een gehele interieur reiniging wil, gaat dit meer tijd kosten. Bij een gehele interieur reiniging komen er altijd twee mensen langs zodat de klus zo snel mogelijk geklaard is.

Met z’n tweeën duurt dit dan meestal alsnog twee uur. Er komt namelijk veel bij kijken. Een medewerker zal eerst de auto grondig stofzuigen, dit gaat om de stoelen maar ook om de vloer en matten. De ander zal gaan beginnen met het poetsen van de leer en kunststof delen. Dan zal er een dieptereiniging van de stoelen en de achterbank worden gedaan. Tenslotte worden de ramen van de binnenkant én buitenkant schoon gemaakt. Eventueel worden de kunststof delen nog extra behandeld met een speciale voeding zodat uw dashboard en deuren er weer als nieuw uitzien. Interesse in uw autobekleding laten reinigen? Kies dan snel het pakket dat bij u past!

Autobekleding shamponeren

Wat is shamponeren precies?

Als u op zoek bent naar een grondige en effectieve manier om uw autobekleding schoon te maken, dan bieden wij de perfecte oplossing: het shamponeren van autobekleding. Onze professionele dienst garandeert een grondige reiniging van uw bekleding, waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet. Het shamponeren van autobekleding is een uitgebreide methode waarbij we gebruik maken van een speciaal reinigingsmiddel en professionele reinigingsapparatuur. Onze reinigingsmiddelen zijn mild en bevatten geen gevaarlijke en agressieve stofjes. Hierdoor is deze methode niet alleen effectief maar ook veilig voor uw bekleding.

Voordat we beginnen met het shamponeren, zullen we uw auto grondig stofzuigen. Zo zorgen we ervoor dat er geen hardnekkig vuil op de bekleding achterblijft tijdens het reinigen. Vervolgens brengen we het reinigingsmiddel aan op de bekleding en gebruiken we een zachte borstel of microvezeldoek om het vuil los te weken. Voor extra hardnekkige vlekken maken we gebruik van een vlekkenreiniger. Na het shamponeren spoelen we de bekleding grondig af met water. Hierdoor worden alle resten verwijderd. Tot slot laten we de bekleding grondig drogen, zodat u de auto weer snel kunt gebruiken.

Onze professionele dienst is de beste keuze voor degenen die op zoek zijn naar een grondige en efficiënte manier om hun autobekleding schoon te maken. Dankzij onze professionele aanpak en gebruik van speciaal reinigingsmiddel en reinigingsapparatuur garanderen wij een perfecte reiniging van uw bekleding, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. Bent u overtuigd en wilt u uw autobekleding laten reinigen? Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor onze shamponeerbehandeling voor uw autobekleding!

Hoe kan ik het best autobekleding reinigen?

Hét stappenplan voor een frisse & schone auto.

Het reinigen van het interieur van uw auto is een belangrijk onderdeel van auto-onderhoud dat ervoor zorgt dat uw voertuig er weer fris uitziet en goed ruikt Ook kan het de inruilwaarde verhogen wat natuurlijk fijn is als je de auto wilt verkopen. Er zijn enkele belangrijke stappen die je moet volgen bij het reinigen van het interieur van een auto en die zijn als volgt.

'
"
(

1.

Verwijder eerst al het vuil of puin van de auto. Dit kan worden gedaan door vuil te verwijderen en tapijten en stoffering te vegen of te stofzuigen. Mocht je beschikken over een stoomreiniger dan kan je deze gebruiken. Door stoom kan je namelijk lichte vlekken verwijderen. Let wel op: door met stoom te reinigen blijft de viezigheid wel in de stoelen zitten. Wil je dit er uit hebben zal je je autostoelen moeten laten reinigen door een professional. Ook kan de stof van je autostoelen flink beschadigen indien de stoomreiniger onjuist wordt toegepast. 

2.

Nadat de stofoppervlakken schoon zijn, gaat u verder met het reinigen van het dashboard en andere harde oppervlakken van de auto. Deze oppervlakken kunnen voorzichtig worden afgeveegd met een microvezeldoek en een reiniger die speciaal is ontworpen voor auto interieur. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen of ruwe doeken, deze kunnen het interieur van de auto beschadigen.

'

3.

Reinig tenslotte de binnenkant van je autoruiten. Als je dan toch bezig ben kan je net zo goed de buitenkant ook doen(; Verwijder alle strepen en vlekken met glasreiniger en een pluisvrije doek. En vergeet uiteraard je spiegels niet!

Over het algemeen is dit de beste manier om uw auto in goede staat te houden. Het interieur van uw auto regelmatig schoonmaken is dan ook aan te raden. Dit kan worden gedaan als onderdeel van het maandelijkse auto-onderhoud of wanneer de auto bijzonder vuil is. Regelmatig schoonmaken helpt de ophoping van vuil en vlekken te voorkomen en maakt het rijden in de auto aangenamer. Wil je het reinigen van je auto toch liever laten uitbesteden? Autobekleding laten reinigen bij JL Meubelreiniging kan al vanaf 59,99.

JL Meubelreiniging

Wat vertellen onze klanten?

W.S.   

★★★★★

….

24 augustus, 2022

D. Lagae

★★★★★

…..

7 september, 2022

Veel gestelde vragen over autobekleding laten reinigen

Veel gestelde vragen.

Hoe krijg je vochtkringen uit autobekleding?

Er zijn 2 verschillende manieren die je kunt proberen om vochtkringen uit autobekleding te verwijderen, afhankelijk van de oorzaak van de vlekken en de stof van de bekleding. Hier zijn de twee opties:

1. Gebruik een mengsel van gelijke delen water en azijn om de vlekken te behandelen en deze vervolgens af te nemen met een schone, droge doek.

2. Maak een mengsel van een theelepel baking soda en een half kopje water. Breng het mengsel aan op de vochtkringen en wrijf zachtjes met een vochtige doek. Spoel vervolgens af met water en laat drogen.

Houd er rekening mee dat deze methoden alleen geschikt zijn voor lichte vlekken. Bij hardnekkige of diepe vlekken, is het aan te raden om professionele hulp in te roepen. Bij JL Meubelreiniging kunt u uw autobekleding laten reinigen vanaf 59,99. Uw auto is dan weer helemaal vlekkeloos.

Wat kost autostoelen reinigen?

Wij bieden verschillende pakketten aan voor het reinigen van uw auto. Beginnend met het reinigen van de autobekleding. Het laatste en complete pakket bestaat uit stofzuigen, autobekleding reinigen (shamponeren), impregneren, dashboard en deurpanelen reiniging en een kunststofvoeding. Bekijk hier onze pakketten.

 

Hoe werkt dieptereiniging?

Dieptereiniging van autobekleding is een methode om diepere vuil- en vlekken te verwijderen die niet met oppervlakkige reiniging kunnen worden verwijderd. Er zijn verschillende manieren om dieptereiniging van autobekleding uit te voeren, afhankelijk van de aard van de vlekken en de stof van de bekleding. Autobekleding laten reinigen bij ons gaat als volgt:

JL Meubelreiniging maakt gebruik van een sproei-extractiemachine. Hierbij wordt een speciale reiniger op de bekleding aangebracht die specifiek is ontworpen voor het verwijderen van vlekken en vuil uit autobekleding. De reiniger wordt vervolgens in de stof gewreven en daarna opgezogen door ons extractieapparaat.